Maatwerk

Boeketten gemaakt in overleg en opdracht van klant.

Heeft u zelf een vaas of pot, dan kunnen wij hierin een leuk boeket schikken. In vele gevallen doen wij dat ter plekke in onze winkel waar u dan bij bent. Op die manier kunnen wij samen met u de gewenste zijdebloemen in deze vaas maken.

 

Unieke Home Made Boeketten

Een grote verscheidenheid aan boeketten door onszelf bedacht en zodoende uniek. Deze unieke boeketten van zijdebloemen zijn meestal voorradig in onze webshop, of binnen twee dagen te leveren.

Bloemstukken in overleg en opdracht van klant.

Onderstaand enkele voorbeelden van bloemstukken welke in overleg en in opdracht van de klant zijn samengesteld en gemaakt. Deze bloemstukken laten wij als voorbeeld zien en om aan te geven wat zoal mogelijk is.

 

 

Rouwbloemwerk van zijdebloemen

Als iemand die je lief is overlijdt, dan is dat een enorme verdrietige ervaring. Als laatste eer wilt u hoogstwaarschijnlijk afscheid nemen op een wijze dat recht doet aan uw band met uw dierbare. Zo is het bij een afscheid erg belangrijk dat de bloemen passen bij de herinneringen die u van uw dierbare heeft, of bij de gevoelens die u zelf wilt uitdrukken.

Wij maken een stijlvol rouwarrangement dat geheel rekening houdt met uw wensen.

Een rouwarrangement van verse bloemen is prachtig. Helaas is een arrangement van verse bloemen erg kwetsbaar en door de weersinvloeden zal zo’n arrangement niet lang houdbaar zijn. Wij maken daarom onze rouwarrangementen van zijdebloemen. De zijdebloemen in onze collectie zijn van zo’n hoogwaardige kwaliteit dat de zijdebloemen vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Niet alleen op de dag van het afscheid zal het arrangement mooi zijn, maar ook zal het bloemwerk nog tijdenlang mooi blijven op een graf of op een plek waar een urn staat.

Wat maken wij zoal van zijdebloemen:
– rouwboeketten om neer te leggen of op een vaas te zetten
– rouwarrangement in diverse vormen
– rouwarrangement voor kinderen (hartje, vlindertje, beertje etc.)
– kransjes voor om een urn
– bloemenarrangement op een pot, bak of schaal gemaakt in beton
– plantenarrangement op een pot, bak of schaal in beton

U kunt een eigen vaas, pot, bak of schaal meenemen, of in overleg kunnen wij dit voor u verzorgen.

U kunt per email uw wensen kenbaar maken en vragen naar de mogelijkheden. Op afspraak bij ons bedrijf is ook mogelijk. U kunt online gemakkelijk een afspraak inplannen. Wij nemen dan in alle rust en privacy de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te informeren naar de mogelijkheden.